Ben een Hip Hop DJ - All-Time Great DJ Songs

Als je deel wilt uitmaken van de hip hop-cultuur, zul je een hip hop DJ moeten worden. De DJ is de persoon die de beat zet voor een evenement of een set. Door naar een goede DJ muziek te luisteren begrijp je de tune en de verschillende geluiden. Het leert je te grooven op muziek die door de DJ is gekozen. Hiphop muziek bestaat uit verschillende soorten geluiden.

hiphop DJ

DJs beats uit het hiphop genre moeten snel zijn, een zware beat hebben en altijd gebruik maken van sample packs voor het effect. Dit maakt het een moeilijke klus om te doen als je er geen aanleg voor hebt. Dus als je echt wilt een all-time grote hip hop DJ te worden dan moet je de opleiding te nemen aan een muziekschool. Je kunt ook online DJ-lessen krijgen.

Een manier om een goede hip hop DJ te worden is om lid te worden van een crew of een collectief. Een crew is meestal een groep gelijkgestemde individuen, zoals voormalige rappers, muzikanten of opname-artiesten, die samenkomen rond een gemeenschappelijk doel. Ze komen zo nu en dan samen om naar muziek te luisteren en te socialiseren. Je kunt ze ontmoeten als je naar een buurtfeest gaat of een ander soort sociale bijeenkomst.


Ben een Hip Hop DJ - All-Time Great DJ Songs