Creativiteit - Waarom het belangrijk is

crreativity

Creativiteit is het vermogen om creatieve activiteiten te bedenken en uit te voeren te midden van het uitvoeren van de taken die nodig zijn om het werk gedaan te krijgen. Mensen met crutiviteit doen het vaak niet erg goed in hun werk, maar ze hebben de creativiteit om hun gebrek aan fantasie goed te maken. Dit kan worden gedaan door het bedenken van interessante ideeën om het werk te doen. Als iemand creatief is, maar geen goede probleemoplossende vaardigheden heeft, zal hij zijn ideeën ook niet erg goed kunnen uitvoeren. Maar creatieve mensen zijn wel in staat om hun ideeën goed uit te voeren, soms zelfs beter dan anderen.

Dus waar vind je crreativiteit? Creativiteit is op veel verschillende plaatsen te vinden. Je vindt het bijvoorbeeld als je probeert uit te vinden hoe je je tijd effectief kunt besteden. Je vindt het ook in de dingen die je elke dag doet. Veel van de meest creatieve mensen zullen je vertellen dat hun grootste uitvindingen waarschijnlijk niet op papier of in een laboratorium zijn gedaan, maar dat ze voortkwamen uit hun creatieve creativiteit.

Veel mensen zijn ook geweldig in het uitvoeren van ideeën, maar ze hebben geen goed probleemoplossend vermogen om die ideeën om te zetten in daadwerkelijk werk. Omdat creatieve mensen weten hoe ze hun ideeën in werktijd kunnen omzetten, besteden ze minder tijd aan taken die langer duren om uit te voeren, en meer tijd aan taken die direct interessanter zijn. Dit maakt crreativiteit een enorm voordeel voor zowel degene die een idee goed wil uitvoeren, als degene die zijn tijd effectiever wil besteden. Als je niet denkt dat crreativiteit een grote impact heeft op je leven, probeer het dan eens.


Creativiteit - Waarom het belangrijk is