De beste zangers - Wie is het populairst?

Wie zijn de beste zangers? Nou, het antwoord hangt er echt van af aan wie je het vraagt. Beste zangeressen aller tijden zal dit record in dit artikel misschien een paar keer overtreffen, maar het is nog steeds vermeldenswaard dat het selecteren van de beste zangeressen geen sinecure is. Er zijn gewoon te veel variabelen om te tellen.

Maar eerst is het eerlijk om op te merken dat je neef of broer niet op deze lijst staat omdat hij of zij niet populair genoeg is (zeker, je neef of broer is geweldig... lees tussen de regels door). De reden waarom je neef of broer niet op de lijst van beste zangtalent staat (lees ook tussen de regels door) is omdat hij of zij geen stem heeft die schreeuwt "koop me wat poen". Je neef of broer heeft een mooie stem...dat is alles...maar het ontbreekt aan een vermogen om liedjes te zingen als Britney Spears, Jennifer Lopez, Shakira, Beyonce Knowles, en dergelijke. Dat vermogen komt met tijd, oefening, en vastberadenheid. En helaas kost het soms veel tijd om een geweldige stem te ontwikkelen.

Dus, wat zijn de beste zangers? Zij zijn de beste zangers omdat ze het vermogen hebben om het publiek te boeien, te betoveren en terug te laten komen. Punt.


De beste zangers - Wie is het populairst?