Event Entertainment Ideas - Using Entertainment As A Fundraiser

Entertainers, goochelaars, jongleurs, straatentertainers en andere vormen van entertainment zorgden voor entertainment voor duizenden mensen tijdens evenementen zoals Mardi Gras, St. Patricks Day, Halloween, provinciale beurzen, bedrijfsevenementen, festivals en meer. Recente voorbeelden op het web zijn videoclips van het feest van vorig jaar in het resort Palm Beach, Florida, waarin aandacht wordt besteed aan de capriolen van een groep tienerjongens die een DJ onderbraken, slaags raakten met veiligheidsagenten nadat hen de toegang tot de club was ontzegd, en een taart in brand staken. Dan was er nog het Ringling Brothers Circus, dat zijn shows in Las Vegas stillegde na een uitbarsting van een fan die voor het podium een glas water op de Fabulous Mr Roo gooide. Het incident leidde tot de annulering van de show.

entertainment

Het is belangrijk om te onthouden dat elke vorm van entertainment waar je bezoekers van genieten een bijkomend voordeel voor jou heeft-je verdient geld! In het geval van evenementen met hoge ticketkosten of evenementen waarvoor uw gasten geld uit eigen zak moeten betalen, kunt u overwegen entertainment te gebruiken als fondsenwerver. Door middel van evenementen zoals stille veilingen, live muziekshows, stille veilingen en meer, is entertainment als fondsenwerver een geweldige manier om het geld bij elkaar te krijgen dat u nodig hebt om de kosten van uw evenement te dekken. Niet alleen kunt u zo uw bezoekers belonen voor hun loyaliteit, maar u kunt uw klanten ook na het evenement een goede service blijven bieden.

Het is een feit dat de meeste mensen niet graag geld betalen voor iets waarvoor dat niet nodig is. Wanneer u echter entertainment voor evenementen aanbiedt als fondsenwerver, haalt u het idee van "luxe" uit de vergelijking. U biedt gewoon kwaliteitsentertainment tegen een gereduceerde prijs. Waarom zou iemand ertegen zijn om geld te geven aan iemand die ze leuk vinden? Tenslotte kunnen ze van hun entertainment genieten zonder zich schuldig te voelen over het feit dat ze zoveel geld hebben uitgegeven! Dus, of je evenement nu groot of klein is, als je dit nog niet doet, is het nu een goed moment om te beginnen!


Event Entertainment Ideas - Using Entertainment As A Fundraiser