LAHipHOP - The Essential Guide

LA Hip Hop Events is hard op weg om de toonaangevende Hip Hop, Rap, en R&B evenementenlijstsite in Zuid-Californië te worden. Opgericht in april van 2021 door Tami Temple met de bedoeling een centrale plaats te maken om de populairste shows, gratis tickets, exclusieve giveaways, en nog veel meer te vinden. Ze is van organisator uitgegroeid tot een superster met duizenden volgers. Ze is ook zeer succesvol geworden door de hoeveelheid invloed die ze heeft weten te verwerven op het hele internet. Ze heeft veel grote namen in de omgeving van Los Angeles in de schijnwerpers gezet, maar ook nationaal erkenning gekregen als een van de belangrijkste promotors van lokale evenementen.

hiphop evenementen

LAHipHOP is een website die haar bezoekers de mogelijkheid biedt om toegang te krijgen tot een database van evenementen, te communiceren met andere bezoekers, evenementen in te dienen, muziek te beluisteren en te delen, tickets te verkrijgen en nog veel meer. De website biedt ook een enorm archief van muziek bestaande uit meer dan 500 tracks gemaakt door prominente hop artiesten waaronder Eminem, J. Cole, 50 Cent, Akon, Luther Vandross, Snoop Dogg, en nog veel meer. Gasten kunnen bladeren op categorie en artiest, zodat ze kunnen zien naar welke artiesten ze misschien geïnteresseerd zijn om naar te luisteren. Een unieke functie van deze website is de "luister nu" functie waarmee bezoekers kunnen luisteren naar een aankomend nummer gespeeld op de radio voordat het is vrijgegeven. Dit is een geweldige manier voor lokale artiesten om interesse op te wekken en hun fanbase op te bouwen voordat ze worden uitgebracht.

Naast het bieden van een centrale hub van Hip Hop evenementen in Zuid-Californië, dient de website ook als een waardevolle bron voor iedereen die op zoek is naar informatie over de evenementen die ze willen bijwonen. Bijvoorbeeld, met LAHipHOP, kan men de komende Hip Hop evenementen in dat gebied bekijken. De website biedt een tabblad "live kijken", met een lijst van komende evenementen, tracktijden, namen van radiostations, steden, telefoonnummers en meer. Het "over" tabblad bevat profielen van alle DJs en muzikale persoonlijkheden van de site. Samen met het helpen van mensen om de beste Hip Hop evenementen in hun omgeving te vinden, biedt LAHipHOP ook een groot archief van klassieke en obscure artiesten die bekend staan om de beat te ondersteunen. Met alles aangeboden op deze ene website, zal de Hip Hop liefhebber in LA in staat zijn om alles te vinden wat ze zoeken.


LAHipHOP - The Essential Guide