Tenoren vs Solisten

beste zangers

De Beste Zangers van Nederland is een Nederlandse reality show, die onder verschillende namen al in veel verschillende landen is uitgezonden. De show was oorspronkelijk bekend als De beste zangers van Nederland, wat betekent De beste zangers van Nederland, daarna was het bekend als Besten Zangers en als laatste was het bekend als Zaways Zwarts. Het interessante aan deze show is dat er rekening wordt gehouden met het feit dat er verschillende manieren zijn waarop liedjes moeten worden geschreven. De schrijvers van deze show hebben verschillende prijzen gewonnen, wat meer geloofwaardigheid geeft aan hun prestaties. Dit laat ook zien dat de nummers die ze hebben geschreven echt geweldig zijn en het vermogen hebben om publiek te trekken.

Het lijkt erop dat het concept van de show Best Singers From Holland is om een artiest of band hun beste nummers te laten laten laten horen en luisteraars ervan te overtuigen hen als hun favoriet te kiezen. Zoals de naam al aangeeft, zijn er een aantal normen waaraan de liedjes moeten voldoen om in aanmerking te komen voor de competitie. Om te beginnen moeten ze een goede zangstem hebben om zich te kwalificeren, en ze moeten ook een uniek nummer hebben met hoge productiewaarden. Het gekozen nummer moet het opnemen tegen andere nummers, maar als het wint, krijgt de artiest een prijs en een kans om op te treden tijdens een komende show.

Het lijkt erop dat de juryleden voor deze wedstrijd de voorkeur geven aan zangcompetities met geweldige vocalen. Daartoe behoren nummers als Imagine, Paradise, Reach for the Moon, Wonderful Tonight, Beautiful Tonight, Hotel California en Hey Jude. Het lijkt erop dat de jury ook houdt van liedjes met geweldige instrumentale stukken om mee te zingen, waaronder One Fine Day, Take Me To Church, Beautiful Song, Home on the Range, Im a Believer, Covered in Sunshine, One Good Day, Im Forever Blowing Bubbles, en Come As You Are.


Tenoren vs Solisten