Wat is een Orthodontische Bands?

In de wereld van onafhankelijk entertainment in de Verenigde Staten zijn Bands groter geworden. Ze beginnen nu de muziekvideos binnen te dringen en beginnen grote groepen en fronten te vormen, waaronder Axl Rose en Tommy Lee. Deze groepen hebben vaak een sterk gevoel van individualisme en brengen vaak geweldige muziek uit. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze zijn uitgegroeid tot enkele van de grootste acts in de muziek. De bekendste band die hieronder valt zijn The Rolling Stones.

bands

De band is een van de bekendste bands die de afgelopen jaren uit het Verenigd Koninkrijk is voortgekomen en heeft enorm veel succes gehad. Toen ze in het begin van de jaren zestig werden opgericht, stonden ze simpelweg bekend als The Replacements. Ze groeiden uit tot een van de meest succesvolle en populaire bands in de hele wereld, waardoor ze een van de meest bekende en gerespecteerde bands ter wereld werden. Maar ondanks hun enorme succes, heeft hun succes ook geleid tot veel ruzies tussen de bandleden, namelijk Ray Buckingham en Tommy Lee. Buckingham en Lee blijven ruziën over de zeggenschap over de band, wat heeft geleid tot veel juridische kwesties en zelfs lopende rechtszaken.

In sommige gevallen zijn bands als The Who aangeklaagd omdat ze zich niet hielden aan de juiste copyrightwetten, zoals toen ze de zin "Weve got nothing to play but the drums" gebruikten in hun nummer Tommy. Orthodontische bands zijn ook aangeklaagd voor het gebruik van woorden die vaak worden gebruikt bij orthodontische chirurgie, zoals "a ball and chain" bij het beschrijven van hun set. Hoewel deze en andere situaties relatief goedaardig lijken voor de bandleden, kan het in de toekomst problemen veroorzaken voor de bands, hun platenmaatschappijen, hun eigen platenwinkels, en de fans die hun albums kopen. Het is om deze reden dat veel bands ervoor kiezen om onafhankelijk de platenindustrie in te gaan.


Wat is een Orthodontische Bands?